петак, 15. мај 2009.

National Championship - RELAY

Ove godine se Državno Prvenstvo u štafetama održalo na urbanom terenu, u Vrnjačkoj Banji. Mi iz kluba Košutnjak smo sa pravom poneli epitet favorita, pre svega kao branioci prošlogodišnje titule prvaka, onda kao dobri trkači što posebno dolazi do izražaja kada je urbani teren u pitanju, i na kraju zbog ne dolaska nekih ekipa kao glavnih konkurenata. No to nije smetalo da se mi okupimo prethodnog dana, odradimo zajednički trening u Paraćinu i uveče poradimo malo na taktici i jačanju timskog duha uz neko pivo! :)

Prvu izmenu u štafeti je trčao Dejan (Popović), koji je stazu od 5,3 km istrčao za 32:07 min, i sa tim napravio razliku za drgoplasiranim od 03:30 min što je meni kao drugoj izmeni ostavilo prostora da istrčim sigurnu trku bez nekog pritiska u vremenu 33:25 min.


Relativno lak posao ostao je za iskusnog takmičara Dejana (Avramović), da samo uredno istrči stazu, što je on i uradio za 36:59 min tako da je timu Košutnjak koji je novi, stari prvak države u štafetama ostalo samo da slavi i da uživa u pobedi.

1 коментар:

Анониман је рекао...

Хвала за занимљив блога